Sisäliukuoville uudistetussa 75 Flow-sarjan keskiössä on yksi tärkeä elementti: FLOW-LIUKUKISKO. Aikaisemmin Helaform tarjosi erikseen liukuovijärjestelmiä peitelevyillä, jotka käyttivät omaa p-kiskoa, mutta hienon tuotekehitystyön ansiosta uudistettu Flow-liukukisko on suunniteltu niin, että sekä suora, että kaareva peitelevy sopivat Flow-kiskoon, jolloin halutessaan kaikki 75 Flow:n lisätarvikkeet saadaan käyttöön myös peitelevysarjoihin. 75 Flow -sarjaa myydään tuttuun tapaan joko erillisinä osina jolloin asiakas kokoaa tarpeensa mukaan juuri hänelle sopivan liukuovijärjestelmän tai valmiina helasarjoina.

Valmiit helasarjat

Tarjoamme kolmea eri valmista helasarjaa 75 Flow:hun. Ilman peitelevyä ja peitelevyillä. Nämä helasarjat sisältävät kaikki tarvittavat osat yhden liukuoven asennukseen. Helasarjoja on tarjolla eri kiskopituuksilla riippuen minkä levyiseen oviaukkoon liukuovi on tulossa.

 

HELASARJA KISKOLLA 75 FLOW on mainio vaihtoehto silloin kun halutaan jättää kisko näkyviin, upotat sen kattoon tai jos peitelevy / -kappa halutaan tehdä itse, jonka taakse kiskomekanismi piilotetaan.

Helasarja sisältää kaikki tarvittavat osat yhden liukuoven asennukseen. Setti sisältää myös Soft Close-ovihidastimen, joka mahdollistaa oven sulkemisen hitaasti ja rauhallisesti ilman että ovi paukahtaa kiinni. Lisäksi Soft stop -ovipysäyttimen joka pysäyttää oven vaimentaen ja tarraten siihen kiinni niin, että ovi ei  kimpoa takaisin. Liukukiskon pituusvaihtoehdot ovat 2,1 m, 2,4 m ja 3 m.

Tutustu


PEITELEVYSARJA 75 FLOW:ssa ulkonäkö on valmiiksi viimeistelty, sillä setti sisältää suoran peitelevyn, joka piilottaa kiskomekanismin edestä ja sivuilta. Peitelevy asentuu kiskoon vaivattomasti ilman ruuveja.

Helasarja sisältää kaikki tarvittavat osat yhden liukuoven asennukseen, sekä suoran peitelevyn ja päätylaput. Liukukiskon pituusvaihtoehdot ovat 2,1 m, 2,4 m ja 3 m.

Tutustu


PEITELEVYSARJA 75 FLOW KAAREVA on sama setti kuin Peitelevysarja 75 Flow, mutta kaarevalla peitelevyllä. Kaareva peitelevy peittää myös kiskon päältä muodostaen katon kiskomekanismin päälle, jolloin esim. pölyt on helppo pyyhkiä peitelevyn päältä.

Helasarja sisältää kaikki tarvittavat osat yhden liukuoven asennukseen, sekä kaarevan peitelevyn ja päätylaput. Liukukiskon pituusvaihtoehdot ovat 2,1 m, 2,4 m ja 3 m.

Tutustu

 

 

Lisätarvikkeet

75 Flow tarjoaa sisäoville erilaisia lisätarvikkeita, joilla saadaan lisättyä käyttömukavuutta liukuoven käyttöön, sekä viimeisteltyä ulkonäköä. Eli kun käyttökohteen ja tarpeen mukaan on valittu ulkonäöllisesti (peitelevyllä tai ilman) sopiva järjestelmä niin tämän jälkeen voidaan valita mitä toiminnallisuuksia halutaan sen käyttöön. Esimerkiksi palvelutaloissa- ja päiväkodeissa on suosittu Soft close -ovihidastimen käyttöä, jonka ansiosta pehmeä oven sulkeutuminen tuo lisäturvallisuutta liukuoven käyttöön. Lisätarvikkeiden asentaminen onnistuu myös jälkeenpäin.

 

Soft close -ovihidastin

 • Sulkee oven hitaasti ja rauhallisesti ilman että ovi paukahtaa kiinni.
 • Voidaan asentaa sulkemis- ja/tai avaamispäätyyn.
 • Asennetaan täysin kiskon sisälle.
 • Tarjolla kaksi versiota: sininen 75 kg ja musta 100 kg kantavuuteen asti.

Soft stop -ovipysäytin

 • Pysäyttää oven vaimentaen.
 • Tarraa oveen kiinni pitäen sen auki-asennossa.
 • Voidaan asentaa auki ja/tai kiinni päätyyn.
 • Asennetaan täysin kiskon sisälle.

LHP -säädettävä laippa

 • Minimoi liukukiskon ja oven väliin jäävän raon.
 • Asentuu oven yläosaan jyrsittyyn ”poteroon”.
 • Kantavuus 100 kg  / pari.
 • Sallittu oven paksuus 26-62 mm
 • Laipan säätövara 8 mm.

 

Katso kaikki lisätarvikkeet