Verkkokaupan tilaus- ja sopimusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Tilaus- ja sopimusehdot muodostavat yhdessä tilausvahvistuksen kanssa sopimusalustan ostoksellesi. Nämä tilaus- ja sopimusehdot tulevat sovellettaviksi, kun kuluttajana teet ostoksia www.helaform.fi verkkosivuilla. Kuluttujana asemaasi turvaavat myös kuluttajansuojalain (20.1.1978/38) säännökset. Mikäli teet ostoksia yrityksen kautta tulevat sovellettaviksi Suomen kauppalaki (27.3.1987/355).

Verkkokaupan omistajana ja tuotteen myyjänä toimii Helaform Oy (”Helaform”). Alla yrityksen tiedot

  • Y-tunnus 0502234-8
  • Osoite Sienikuja 6, 00760 Helsinki
  • Asiakaspalvelun puhelinnumero 09 388 3033

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Helaform Oy pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin ja varaa oikeuden kaupan purkamiseen/peruuttamiseen hinnoitteluvirheen takia.

Tilaaminen

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on hyväksynyt nämä tilaus- ja sopimusehdot sekä hyväksynyt tilauksen. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa näkyy tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Lue tilausvahvistus tarkasti läpi sen saatuasi ja tarkista, että tilausvahvistus on yhtäläinen tilauksesi kanssa. Voimassa oleva hinta on hinta, mikä on tilausta tehdessä näkynyt verkkokaupassa.

Tuotetiedot

Tuotetiedot on pyritty tekemään mahdollisimman kattaviksi ja tarkoiksi. Jos tarvitse lisää tietoa tuotteista, ota yhtyettä myynti@helaform.fi tai 09 388 3033. Vastaamme mielellään kysymyksiisi koskien tuotteitamme. Älä tilaa tuotetta, mikäli olet epävarma tuotteen sopivuudesta.

Maksutavat

Klarna Checkout

Meillä voit maksaa helposti ja turvallisesti Klarnalla.

Sinun ei tarvitse maksaa ennen kuin olet vastaanottanut tilauksesi, eikä kirjoittaa kortin numeroa tai salasanaa ostoksia tehdessäsi.

Halutessasi voit tietenkin maksaa myös kortilla tai suoraan verkkopankista.

  • Verkkopankit: Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, Säästöpankki ja S-Pankki
  • Luottokortit ja maksukortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express
  • Klarna lasku, erämaksu ja tili

Klarna lasku

  • Turvallinen ja helppo maksutapa
  • Saat tilaamasi tuotteet heti ennen maksua
  • Maksuaikaa 14 vuorokautta
  • Saat laskun sähköpostiisi, kun tilaus on toimitettu

Yrityksille Klarna tarjoaa 30 päivän laskun ja korttimaksut.

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen tilauksen maksamiseen, pyydämme sinua olemaan yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun:

Puh. 09 425 99 771

Voit myös asioida Klarnan kanssa lataamalla Klarnan mobiilisovelluksen tai heidän verkkosivuillaan chat-palvelun välityksellä: http://klarna.com/fi/asiakaspalvelu.

Palvelun käyttöehtoihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/34979/fi_fi/checkout.

Toimitus

Tuotteiden toimitus tapahtuu tilausvahvistuksessa ilmoitetulla tavalla. Kannamme riskin tuotteen vahingoittumisesta, kunnes tuote on luovutettu. Mikäli toimitus myöhästyy, tiedotamme siitä mahdollisuuksien mukaan. Mikäli olet tilannut useamman kuin yhden tuotteen, on mahdollista, että saat tuotteet erillisissä lähetyksissä.

Toimituskulut sisältävät kuljetus- ja pakkauskulut. Toimitustapa riippuu ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta.

Helaform toimittaa kaikki toimitukset Kaukokiidolla. Kaukokiidon toimituksissa asiakkaaseen ollaan yhteydessä tavaran saapumisesta jos puhelinnumero on ilmoitettu tilausta tehdessä. Toimitusaika tuotteille on 3-5 arkipäivää. Helaformilla on oikeus muuttaa toimitusaikataulua meistä riippumattomista syistä.

Noudettaessa Helaformin tiloista tavaran voi noutaa 24 tuntia tilauksen tekemisestä. Tilauksen voi noutaa arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Jos tuotetta ei ole noudettu 14 vuorokauden kuluessa tilauksesta kauppa peruuntuu.

Noudettaessa yrityksen tai yksityishenkilön puolesta tulee mukana olla valtakirja. Yksityshenkilön valtakirjassa tulee olla seuraavat tiedot: valtuttajan nimi, syntymäaika, päivämäärä, valtuuttajan allekirjoitus ja nimenselvennys sekä valtuutetun syntymäaika ja nimi. Yrityksen osalta valtakirja tarvitaan jos noutajalla ei ole yrityksen nimenkirjoitusoikeutta. Yrityksen valtakirjassa tulee olla seuraavat tiedot: nimenkirjoitusoikeuden omaavan henkilön nimi ja allekirjoitus, yrityksen nimi, y-tunnus, päivämäärä sekä valtuutetun nimi.

Tuotteen palauttaminen

Helaform Oy noudattaa kuluttajasuojalakia ja kuluttajaviraston verkkokauppaohjeita. Voit käydä tutustumassa ehtoihin osoitteessa www.kuluttajavirasto.fi.

Tuotteiden vastaanottamisen jälkeen suosittelemme, että mahdollisimman pian tarkistat, että toimitus vastaa tilausvahvistusta, etteivät tuotteet ole vaurioituneet kuljetuksessa tai ettei tuotteissa muuten ole virheitä tai puutteita. Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Ostaja vastaa tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista kuten toimituskuluista. Tuotteen voi palauttaa osoitteeseen: Helaform Oy, Sienikuja 6, 00760 Helsinki. Asiakas voi myös palauttaa tavaran paikan päälle.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Jos tuote on otettu käyttöön tavaran arvon alentumisesta vastaa asiakas. Jos tuote on tullut sen käyttämisen takia myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tavarasta koko sen arvolla. Voimme pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin. Mikäli tuote on palautettu 14 päivän kuluessa ja se on myyntikuntoinen, palautamme 100 % tilauksen arvosta. Helaform palauttaa summan viimeistään 14 päivää siitä päivästä, jolloin Helaform on vastaanottanut asiakkaan ilmoituksen edellyttäen, että Helaform tämän ajan sisällä on vastaanottanut palautettavan tavaran muuttumattomana tai kuitin siitä, että tavara on lähetetty takaisin.

Ennen tuotteen palautusta, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse myynti@helaform.fi.

Tuotteen virhe

Myyjä vastaa virheestä, joka on ollut tavarassa luovutushetkellä. Asiakkaan on osoitettava, että tavarassa on virhe. Tarkemmat tiedot tuotteen takuuehdoista: https://helaform.com/retro-liukuoven-helasarjan-takuu-kuluttajansuoja-tuoteturvallisuus-ja-tuotevastuu/.

Jos tuotteesi on virheellinen, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse myynti@helaform.fi.

Henkilötiedot

Kun teet ostoksia meillä, on meidän käsiteltävä henkilötietoja luottamuksellisesti. Kattavan tiedon Helaformin henkilötietojen käsittelystä saat tietosuojaselosteestamme: https://helaform.com/tietosuojaseloste/.