Yritys

Kaikki mitä teemme, teemme liukumaan. Emme ole ovivalmistaja kuten myöskään verhojen asiantuntija. Mitä me tiedämme ja minkä osaamme, on miten valmistaa ja suunnitella erilaisia tapoja liu´uttaa ja taittaa asioita, ja keskiössä tietenkin liukuovet. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme 95% itse ja pieni osa tulee tarkkaan valituilta yhteistyökumppaneiltamme.

Idea Helaformin perustamisen taustalla oli palvella ihmisiä, jotka tarvitsivat heidän kokonaisuuteensa täydellisesti toimivat liukuovijärjestelmät. Aloitimme 1983, kun kaikki Suomessa ajattelivat, että olisi hullua yksinomaan keskittää liiketoimintansa vain yhteen osa-alueeseen. Itse järjestelmään, joka liu’uttaisi oven…..no, onneksi olimme hulluja. Sillä nyt olemme hyvin ylpeitä siitä, että jaksoimme uskoa tekemiseemme. Nyt valmistamme laadukkaita liukuovijärjestelmiä kuluttajien ja teollisuuden jokapäiväiseen käyttöön.

Tällä matkalla meillä on ollut kunnia saada mukaan hienoja yhteistyökumppaneita ja asiakkaita, jotka ovat kehittäneet kanssamme liukulaiteteollisuutta. Ja matka vain jatkuu. Tuotteita kehittäessämme otamme huomioon koko ketjun: käyttämistämme raaka-aineista valmiiseen tuotteeseen, ja siihen miten asiakas käyttää tuotettamme. Pyrimme siihen, että tuotteemme tekevät asiakkaamme elämää paremmaksi.


Vähän jäykkä ja hiljainen. Sopiva sekoitus teknisyyttä ja yksinkertaisuutta. Hieman hullu kokeilemaan (ja nauttimaan) luontaisia eloonjäämisvaistoja äärimmäisessä kylmyydessä ja kuumuudessa. Moni kuvailisi näillä ominaisuuksilla suomalaisia. Me vain meidän tuotteitamme.

Kuten suomalaiset yleensä, me emme yritä olla äänekkäin, isoin tai saati sitten loistavin. Emme halua toimistoa pilvenpiirtäjästä, josta voimme tarkkailla maailmaa. Sen sijaan me haluamme pitää jalkamme maassa, olla joustavia ja lähellä ja aina tehdä parhaamme. Vaikka yrityksemme kasvaa koko ajan, haluamme silti säilyttää sen järisyttävän innon ja mielenkiinnon tekemisiämme kohtaan. Haluamme tarjota asiakkaalle sen pienen työpajan palvelun ja aitouden joka meillä on ollut alusta asti, sen omistautumisen tunteen jonka asiakas saa asioidessa kanssamme. Juuri ne ominaisuudet jotka ovat tehneet meistä yhden pohjoismaiden suurimmista liukuovijärjestelmien valmistajista.