Taitto-ovet – muuntautuu tarpeidesi mukaan

TAITTO-OVI TOIMII TILANJAKAJANA USEISSA TILOISSA

Taitto-ovi on saranoiduista ovilehdistä koostuva ovikokonaisuus. Taitto-ovi liukuu yläkiskon varassa auki ja kiinni asentoihin jolloin oviaukon tila saadaan hyödynnettyä kokonaisuudessaan ilman, että tilaa viedään oviaukon päältä, sivuseiniltä tai edestä sen kokonaisleveyden verran.

Taitto-ovea käytetään erilaisina tilanjakajina niin koti, maatalous kuin teollisuuskäytössäkin jolloin kohteina voi olla ruokailu- tai makuuhuoneen tilanjakaja, varasto, halli, autotalli tai esimerkiksi navetta. Ovilehdet voivat olla keskeltä-, päädystä-, tai sivulta taittuvat jolloin tila saadaan jaettua tarpeen mukaan.

Taitto-oven ovimateriaali riippuu pitkälti käyttökohteesta. Asuin käytössä suositaan usein puurunkoisia näyttäviä lasitettuja ovilevyjä kun taas maatalous- ja teollisuuskäytössä taitto-oven ovilehtien runko voi olla tehty neliöputkesta joka päällystetään aaltopellillä. Taitto-ovet voi olla myös automatisoituja sekä sää- ja äänieristyjä, jolloin ovimateriaalien ja järjestelmän vaatimukset kasvavat.

 


 

TAITTO-OVI EI RAJOITA OVIAUKON LEVEYTTÄ

Ovikokoa rajoittavat tekijät keskittyvät yleensä oviteknisiin ja taitto-ovijärjestelmään liittyviin seikkoihin. Taitto-ovijärjestelmän puolesta yleisimmät rajoittavat tekijät ovat paino per ovilehti, ovilehtien määrä sekä ovilehden koko. Helaformin taitto-ovijärjestelmät mahdollistavat kahdeksan samalle puolelle liukuvan ovilehden asennuksen. Ovilehden paino voi olla aina 150 kg saakka, leveys 1 m ja korkeus 4.5 m. Tällöin aukon leveys voi olla aina 16 m saakka, jos ovilehdet avataan molemmin puolin oviaukkoa.


TAITTO-OVET ANTAVAT VAPAUDEN TILOJEN LUOVUUTEEN

Asuintiloissa käytettynä taitto-ovi voi olla näyttävä kokonaisuus osana sisustusta. Sen avulla tilaa saa käytettyä monipuolisemmin ja sen muunneltavuutta voi lisätä. Moderni ja käytännöllinen vaihtoehto tiloihin kun halutaa perinteisille välioville tyylikästä ja erilaista vaihtoehtoa. Ja kun oviaukko on normaalia isompi niin taitto-ovilla saadaan käytännöllinen oviratkaisu oviaukkoon.

Ja myös esimerkiksi maatalous- ja teollisuuskohteissa oviaukot ovat usein melko isoja, joten liukuovi, taitto-ovi tai nosto-ovi ovat ainoa vaihtoehto oviksi. Käsin käytettävä taitto-ovi on hyvin edullinen ratkaisu hallin tai varaston käyntiovena. Se mahdollistaa myös erittäin leveän oviaukon tekemisen ja sen käytön kokonaisuudessaan; taitto-ovi asennetaan rakenteiden sisä- tai ulkopintaan jolloin se ei kavenna oviaukkoa juuri lainkaan.

 

 

 

KATSO TÄÄLTÄ SELKEÄT OHJEET MITÄ OSIA TARVITSET TAITTO-OVEEN


PYYDÄ TARJOUS

Jätä tarjouspyyntö täyttämällä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä pian!

  • Huomioithan, että yksityisasiakkaita palvelemme koko Suomen kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. Katso lähin jälleenmyyjäsi!