Helaformin sarjaesittely

Helaformin monipuoliset liukuovijärjestelmät ja tuotesarjamme perustuvat Sarjakohtaisiin liukukiskoihin. Käyttämällä Sarjaan kuuluvaa liukukiskoa, ja yhdistämällä siihen erilaisia pyörästö-, kannatin-, ja kiinnitinvaihtoehtoja, tuotekokonaisuus saadaan vastaamaan erilaisia käyttötarkoituksia ja asennuskohteita oli sitten kyseessä kuljetinrata sovellus tai liukuovi. Täältä näet liukukiskojemme profiilit ja mitat.

Koska erilaisia asennuskohteita ja käyttötarkoituksia tuotteillamme on valtava määrä, olemme luoneet Ratkaisut -osion johon olemme koonneet käytetyimpiä tuotekokonaisuuksia Helaform tuotesarjojen sisällä.  Yhdistelmiä ja ”Ratkaisuja” on kuitenkin vielä enemmän, joten ota rohkeasti yhteyttä meihin niin mietitään yhdessä sopivin ratkaisu projektiisi! Huomioithan kuitenkin, että lähtökohtaisesti vain samaan Sarjaan kuuluvat tuotteet sopivat keskenään.

Katso tästä mitä osia tarvitset toimivaan liukuovijärjestelmään?


Sarjat 30 ja 40 

Sarjat 30 ja 40 on suunniteltu kevyille liukuoville, joita käytetään mm. säilytyskomeroissa ja vaatekaapeissa. Sarjasta riippuen voit toteuttaa näillä sarjoilla jopa neljän oven liukuovijärjestelmiä. Hyllyt ja rekit saadaan kätevästi piiloon kun asennat liukuoven ja sitä myötä parannat kätevästi kodin yleisilmettä. Sarjojen 30 ja 40 liukuovijärjestelmiä on saatavana myös kätevissä Tee-se-itse-pakkauksissa, jotka sisältävät asennusohjeineen tarvikkeet sisäliukuoven asentamista varten.

Kaapisto- ja kalusteliukuovet

 


 Sarja 75

Sarja 75 on yksi laajimmista tuotesarjoistamme. Sarja sisältää useita eri liukukiskovaihtoehtoja joiden ympärille voi rakentaa tuotekokonaisuuksia suorille liukuoville, sisätaitto-oville, paljeoville, verhosovelluksille, tai vaikka kalusteovelle. Sarja tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet, mutta sen pääpaino on kuitenkin kattavassa sisäliukuovi valikoimassa joka tarjoaa mahdollisuuksia niin metalli, puu, kuin lasioville. Sarja 75 on saatavana myös kätevissä tee-se-itse-pakkauksissa

Liukuovet sisä- ja ulkokäyttöön
Sisätaitto-ovet
Paljeovet
Kalusteovet
Verhoripustukset


Sarjat SAGA 150 ja SAGA 300

Kestävä ja tyylikäs SAGA-sarja on suunniteltu raskaille sisä- ja ulko-oville.  Liukukiskon viimeisteilty muotoilu kestää vaativammatkin katseet ja käytössä tämä liukuovijärjestelmä on äärimmäisen hiljainen ja kevyt käyttää. SAGA 150 ja SAGA 300 sarjoissa on paljon yhtäläisyyksiä sarjassa, vain suurimpana erona se, että SAGA 300 sarja kantaa tarvittaessa jopa 300 kg painavaa ovea.

– Edustustilojen liukuovet
– Kokous- ja konferenssitilojen tilanjakat
– Arkkitehtuurisien tilojen liukuovet
– Mittatilausliukuovet


Sarja 100

Monikäyttöinen Sarja 100 keskiraskaisiin ratkaisuihin. Se sopii mainiosti erilaisiin ovitarkoituksiin, mutta sitä käytetään suurimmaksi osaksi erilaisiin sovellutuksiin, kuten liikuntahallien suojaverkkojen siirtämiseen tai työtä helpottaviin kuljetinratoihin. Tuotesarjaan on myös saatavana kaapelivaunuja latta- ja pyörökaapeleille.

Liukuovet sisä- ja ulkokäyttöön
Taitto-ovet
Liukuverhot
Kuljetinradat
Kaapelinkannatus


Sarja 150

Yksi suosituimpia sarjoja keskiraskaisiin ratkaisuihin. Tämän sarjan liukuovijärjestelmästä suositun tekee se, että sen maltillisesta koosta huolimatta se pystyy kantamaan hieman raskaampiakin ovia. Teollisuuden, sekä kaupan- ja julkisten tilojen tarpeeseen sarja 150 on tarjoaa paljon ratkaisuja 200 kg kantavuutensa ansiosta. Lisäksi erilaisissa  varastorakennuksissa, maatalousrakennuksissa ja eläinten karsinoissa tämän sarjan liukuovijärjestelmiä käytetään paljon.

Keskiraskaat liukuovet sisä- ja ulkokäyttöön
Taitto-ovet
Liukuverhot
Kuljetinradat

 


Sarjat 300/500

Sarjat 300/500 tarjoaa liukuovijärjestelmiä pääosin kaupan ja teollisuuden raskaisiin oviratkaisuihin. Isompikin oviaukko saadaan tyylikkäästi peittoon isoilla liukuovilla, joita liukuovijärjestelmämme kevyesti liikuttavat. Sarjojen kantavuutta voi helposti lisätä 300-500 kg välillä vaihtamalla vain liukukiskoja. Sarjat 300/500 soveltuvat erityisesti teollisuusrakennuksiin, isoihin halleihin sekä sisäkäytössä kaupallisten ja julkisten tilojen raskaisiin sisäoviin ja palo-oviin. Liukuovien lisäksi sarjoja voidaan myös käyttää erilaisissa sovellutuksissa kuten kuljetin- ja tuotantoradoissa

Raskaat liukuovet sisä- ja ulkokäyttöön
Teollisuusovet
Palo-liukuovet
Taitto-ovet
Kuljetinradat


Sarja 2000

Kestävä ja turvallinen liukuovijärjestelmä, joka on suunniteltu erittäin raskaille suorille liukuoville. Tämän yläkantavan järjestelmän etu on se, että erittäin raskaiden taakkojen liikuttelu on helppoa ja kevyttä ja se jättää lattia-alan lähes esteettömäksi. Sarjan osat ovat suunniteltu niin että järjestelmä on vaivaton asentaa sekä pitkäikäinen ja turvallinen käyttää. Sarja soveltuu erityisesti lentokenttä- ja konehalleihin, rengas- ja varikkohalleihin, sekä teollisuuden muihin massiivisiin kohteisiin.

Erittäin raskaat liukuovet sisä- ja ulkokäyttöön
Isot teollisuusovet
Raskaat sovellutukset

 


Liukukiskoprofiilit

Täältä näet liukukiskojemme profiilit ja mitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso tästä mitä osia tarvitset toimivaan liukuovijärjestelmään?