Avian Elämänkaarikoteihin tuli helppokäyttöiset liukuovet

Vantaan Veromieheen valmistuu huhti-toukokuussa 2019 YIT:n ja kiinteistösijoitusyhtiö Hemsö Fastighets AB:n yhteinen Avian Elämänkaarikodit -hoivahybridihanke. Hankkeen arvo on noin 21 miljoonaa ja se on osa solmittua puitesopimusta hoivahankkeiden rakentamisesta eri puolelle Suomea. Hankkeeseen kuuluu senioritalo, johon tulee 60 tehostetun palveluasumisen paikkaa sekä 66 senioriasuntoa ja lisäksi taloon tulee 72-paikkainen päiväkoti.

Helaform toimitti kohteeseen yhteensä 67 liukuovijärjestelmää. Sarjoistamme valikoitui tähän kohteeseen palvelukodeissa jo entuudestaan suosittu 655 Peitelevysarja, joka asentui senioriasuntoihin yhdessä Mattioven valkoisen laakaoven kanssa.


LIUKUOVI TILANJAKAJANA MAKUU- JA OLOHUONEEN VÄLILLÄ

Talossa on erikokoisia asuntoja pääosin kaksioita, joissa suurimmassa osassa liukuovi tuli olohuoneen ja makuuhuoneen väliin. Liukuovi tuo kivasti avaruutta ja valoa kumpaankin tiloihin ja kun osassa asuntoja makuuhuone on hieman pienempi ei liukuovi ole seinälle avautuessaan ikinä asukkaan tiellä. Lisäksi tärkeä asia varsinkin senioritaloista puhuttaessa on se, että lattia jää Helaformin yläkantavilla järjestelmillä täysin esteettömäksi oviaukon kohdalta. Eli mitään alakiskoja ja kynnyksiä ei tarvita! Ja tämä taas helpottaa rollaattorilla tai pyörätuoleilla kulkevia asukkaita heidän päivittäisessään elämässä. Ja tietysti lattiaan asennettava laminaatti saadaan asennettua saumattomasti huoneesta toiseen joka myös näyttää tyylikkäältä.

 


ASENNUS ON VAIVATONTA JA NOPEAA

655 Peitelevysarjamme on suunniteltu niin, että asennus olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Liu´utettavat seinäkannattimet varmistavat sen, että kiskoon ei tarvitse porata ylimääräisiä reikiä niitä varten ja peitelevyt, jotka lopuksi piilottavat järjestelmän ja viimeistelevät ulkonäön eivät tarvitse ollenkaan ruuveja kiinnittyäkseen vaan ne kiinnittyvät kätevällä Click-On menetelmällä, jossa liukuoven peitelevy vain napsautetaan paikalleen. Tämä liukuovijärjestelmä ei myöskään tarvitse huoltoa ja kestää pitkään käytössä.

 

Katso lisää kuvia kohteesta täällä


Onko sinulla tarvetta liukuoville projektiisi?

Pyydä tarjous