Uudet toimitilat valmistuvat heinäkuussa!


Helaformin uudet toimitilat rakentuvat parhaillaan Vantaan Koivuhakaan (Koivulehdontie 13). Muutto tapahtuu kesän aikana ja elokuussa olemme jo täydessä vauhdissa uusissa toimitiloissa.

Nykyiset toimitilat Heikinlaaksossa ovat palvelleet meitä hyvin jo vuodesta 1996, mutta varastoitavien tuotteiden määrien kasvaessa ne ovat alkaneet käydä meille pieniksi. Etsimme uutta tonttia pitkään kunnes löysimme sellaisen loistavalta sijainnilta Vantaan Koivuhaasta. On hienoa, että pääsemme piakkoin muuttamaan nykyaikaisiin, tarpeitamme täydellisesti vastaaviin tiloihin, jotka mahdollistavat liiketoiminnan kasvun tulevaisuuteen” kertoo Helaformin toimitusjohtaja Tiia Lahtinen.

– Uusien toimitilojen lähtökohta oli lähes kolminkertaistaa varasto-, kokoonpano- ja pakkaustilat ja siten vahvistaa alamme kattavinta tuotesaatavuutta sekä nopeita toimituksia. Lisäksi halusimme vahvistaa brändiämme panostamalla vahvasti toimisto-, sosiaali- ja edustustiloihin, jotta työntekijöillämme on niissä ilo työskennellä, viettää aikaa ja ottaa ylpeänä asiakkaita vastaan. Tarkoituksenamme on myös luoda uusiin tiloihin monikäyttöinen asennus- ja mallialue, jossa nykyisten tuotteidemme lisäksi pääsemme testaamaan myös asiakkaille räätälöitäviä tuotekokonaisuuksia käytännössä, myyntijohtaja Atloc Moncada kertoo.

Uudisrakennuksessa päästiin matalaan energiankulutukseen erilaisilla ratkaisuilla, kuten maalämmöllä, energiatehokkailla iv-koneilla ja led-valaistuksella. Rakennusmateriaaliksi valittiin betonielementit, jotka kestävät käyttöä ja aikaa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Sijainniltaan toimitilat ovat loistavat, johon on hyvät kulkuyhteydet niin Tuusulanväylältä kuin Kehä lll:lta. Myös Helsinki-Vantaan lentoasema on vain 3 km päässä.

– Tavoitteenamme on, että uusista toimitiloista tulee ns. ”Liukukisko-keskus”, josta saman katon alta löytyy kaikki mahdollinen mitä liukukiskolaitteisiin liittyy. Nämä toimitilat ovat upea jatkumo sille työlle, jonka eteen olemme tehneet kovasti töitä, tarjota asiantuntijuuttamme liukukiskolaitteista niin ammattilaisille kuin tee-se-itse henkilöille. Nyt meillä on mm. loistava mahdollisuus esitellä tuotteitamme ja järjestää erinäisiä asennus- ja tuotekoulutuksia niistä kiinnostuneille. Fasiliteetit tälle ovat ainakin mitä parhaimmat, kertoo markkinointipäällikkö Teemu Malva.

Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme kesän jälkeen!