Uudet toimitilat valmistuvat kesällä!


Helaformin uudet toimitilat rakentuvat parhaillaan Vantaan Koivuhakaan (Koivulehdontie 13). Muutto tapahtuu kesän aikana ja elo-syyskuussa olemme jo täydessä vauhdissa uusissa toimitiloissa.

Nykyiset toimitilat Heikinlaaksossa ovat palvelleet meitä hyvin jo vuodesta 1996, mutta tuotannon ja varaston kasvaessa ne ovat alkaneet käydä meille pieniksi. Etsimme uutta tonttia pitkään kunnes löysimme sellaisen loistavalta sijainnilta Vantaan Koivuhaasta. On hienoa, että pääsemme piakkoin muuttamaan nykyaikaisiin, tarpeitamme täydellisesti vastaaviin tiloihin, jotka mahdollistavat liiketoiminnan kasvun tulevaisuuteen” kertoo Tiia Lahtinen, toimitusjohtaja

Isommat nykyaikaiset tilat täydellisellä sijainnilla

Suurimpana muutoksena edelliseen ovat lähes tuplasti isommat varasto- ja tuotantotilat, jonka suunnitteluun käytettiin valtavasti aikaa niin, että logistiikka on sujuvaa ja tehokasta varastossa. Myös asennus- ja testausalueisiin panostettiin, jotta tuotekehitystä talon sisällä voidaan laajentaa, mutta samalla voimme myös testata ja kehittää asiakkaiden kanssa yhdessä erilaisia liukukiskojärjestelmiä. Sijainniltaan toimitilat ovat loistavat, johon on hyvät kulkuyhteydet niin Tuusulanväylältä kuin Kehä 3:lta. Myös Helsinki-Vantaan lentoasema on vain 3 km päässä.

Paikka jossa viihdytään

Viihtyisästä työympäristöstä saa voimia ja tähän Helaform halusi uusissa toimitiloissa erityisesti satsata. Jo suunnittelun alkuvaiheessa työntekijöiden toiveita kuunneltiin herkällä korvalla ja niiden tuloksena syntyi upeat toimisto-, sosiaali- ja edustustilat joissa on ilo työskennellä, viettää aikaa ja kestitä asiakkaita.

Energiatehokkaat ratkaisut

Uusissa tiloissa panostettiin myös matalaan energiankulutukseen erilaisilla ratkaisuilla, kuten maalämmöllä, energiatehokkailla iv-koneilla ja led-valaistuksella. Vaikka halvempia teräs-peltihalli vaihtoehtoja oli tarjolla, Helaformille oli erittäin tärkeä rakentaa rakennus betonielementeistä, jotka kestävät käyttöä ja aikaa vuosikymmeniksi eteenpäin.

 

Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme kesän jälkeen!