Helaform toimitti lähes 8 000 liukuoven Soft close -ovihidastinta projektiin Dubaissa

The Address Residence Dubai Opera on ylellinen asuinkokonaisuus Dubain keskustassa, jonka odotetaan valmistuvan vuonna 2022. Kahden tyylikkään 64- ja 56-kerroksisen tornin suunnittelu on saanut inspiraationsa Arabianmeren purjeveneistä. Nämä tornirakennukset on yhdistetty toisiinsa sillalla. Helaform toimitti tähän projektiin 75 Flow-liukukiskojärjestelmät Soft close-ovihidastimilla lähes 4500 liukuoveen!

Massiiviset vaatekaapit liukuovilla ja Soft close -ovihidastimilla

Hankkeen kahteen torniin tuli yhteensä 803 asuntoa, joissa on 1-5 makuuhuoneen kokoisia asuntoja. Kaikkiin näihin asuntoihin tuli räätälöidyt huonekohtaiset vaatekaapit 2-, 3- tai 4-ovisina. Ovet toteutettiin liukuovina ja niiden vaativiin määrityksiin Helaformin 75 Flow sarja valikoitui kiskojärjestelmiksi liu´uttelemaan näitä ovia. Lisäksi alaohjainkiskoa maalautettiin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Useisiin liukuovista tuli myös Soft close-ovihidastimet tuomaan luksusta ja käyttömukavuutta ovien käyttöön.

Kokonaisvaltainen yhteistyö

Helaform pyrkii aina kokonaisvaltaiseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa, jotta sekä rakennuttajan, urakoitsijan ja käyttäjän toiveet saadaan parhaiten toteutettua. Eikä tämäkään hanke siitä toimintatavasta poikennut. Sisustusarkkitehtien kanssa käytiin tuotemääritykset läpi ja tuotteet kohdennettiin kyseiseen projektiin ja ovimäärityksiin yhdessä asiakkaan kanssa. Kustannustehokkain, laadukkain ja sopivin ratkaisu toteutettiin yhdessä kaikkien tahojen kanssa. Meille Helaformille tärkeää asiakkaan tyytyväisyyden lisäksi on myös se, että me voimme luottavaisin mielin olla tyytyväisiä lopputulokseen. Asiakkaina ja yhteistyökumppaneina projektissa toimivat Abanos Furniture & Decoration Industry LLC ja Depa Interior LLC.

 

Katso alla olevasta linkistä tarkemmin mitä tuotteita projektissa käytettiin

REFERENSSI-SIVU