Helaform toteutti kiskojärjestelmät Flow Modules Oy:n kylpyhuonemoduulien liukuvaan lasiseinään

Flow Modules Oy (ent. Fira modules Oy) kehitti älykkään massaräätälöivän kylpyhuonemoduulin, joka helpottaa suunnittelua, selkeyttää rakentamista ja tuo asukkaiden elämään ripauksen luksusta. Kylpyhuonemoduulin sisäänrakennetut sensorit ja älytoiminnot mahdollistaa pääsyn reaaliaikaiseen tietoon, kuten sähkön ja veden kulutukseen sekä ilmanlaatuun. Helaform toteutti räätätöidyn liukukiskojärjestelmän näihin kylpyhuonemoduuleihin.

Lasiliukuseinä räätälöidyllä 75-sarjan liukukiskojärjestelmällä

Bathroom 2.0 tuoteperheen kaikkiin Heart, Heat ja Mini-versioihin sisältyy liukuva lasiseinä. Katosta lattiaan oleva liukulasiseinä toimii suihkun ovena, suojaa pyykinpesukonetta ja vapauttaa arvokkaita hyötyneliöitä. Riippuen kylpyhuonemoduulin varustetasosta, liukulasiseinään tulee joko alumiinin värinen tai musta lasinpidin osana Helaformin Flow-liukukiskojärjestelmää. Käyttömukavuutta, sekä turvallisuutta lisättiin huomattavasti Soft close-ovihidastimella, joka sulkee oven pehmeästi ja rauhallisesti. Avautumispäässä liukulasiseinän ottaa vaimentaen vastaan Soft stop -pysäytin, joka lisäksi tarraa lasiseinään kiinni pitäen sen auki asennossa.

Tiivistä yhteistyötä alusta alkaen

Yhteistyö aloitettiin jo suunnitteluvaiheessa Arkkitehtitoimisto Kanttia 2 Oy:n, sekä moduulirakentajan Flow Modules Oy:n kanssa, jotta paras mahdollinen liukukiskoratkaisu löydettäisiin. Tärkeimmät huomioon otettavat elementit liukukiskojärjestelmän osalta olivat liukulasiseinän toiminnallisuus ja ulkonäkö, sekä liukukiskon soveltuvuus moduulirakenteeseen ja tuotantoon, jossa mm. nopea ja helppo asennettavuus korostuvat. Helaformin vahva osaaminen ja vuosien kokemus liukukiskojärjestelmien valmistajana varmisti, että nämä kriteerit saatiin täytettyä.

Tuoteräätälöinti kattoi kehystämättömän liukulasiseinän kiinnitysmekanismin, liukukiskon asennettavuuden kehittämisen moduulirakenteeseen sopivaksi, sekä kylpyhuonemoduulin kuljetuksessa tehtaalta työmaalle käytettävän lukitsin-helan. Kiitos erinomaisen yhteistyön, ensimmäiset räätälöidyt tuoteprotot saatiin toimitettua jo muutamassa kuukaudessa yhteistyön alkamisesta kun taas valmis tuotekokonaisuus oli toimituksessa jo alle vuodessa.

Kokonaisvaltainen yhteistyö hankkeen alkuvaiheista loppuun saakka mahdollisti, että tuotteen ulkonäkö, toiminnallisuus ja asennettavuus saatiin ratkaistua kustannustehokkaasti niin, että se soveltuu juuri asiakkaan tarpeisiin. Jatkuva yhteistyö takaa varastoinnit ja toimitukset joustavasti ja tuotteiden jatkokehitys sujuu vaivatta.

Onko sinulla tarvetta kiskojärjestelmille liukuville lasielementeille?

Pyydä meiltä tarjous