Paljon liukuovi maksaa?

Hintaan vaikuttaa minkälaisen liukuoven haluaa, mitä toiminnallisuuksia siihen haluaa, asentaako itse vai ammattilainen ja mistä sen hankkii.

Alla muutama hintaesimerkki yhdestä seinän päälle menevästä sisäliukuovesta:

Tuotteet ostettuna rautakaupasta ja itse asennettuna:

Tilattuna ovivalmistajalta / puusepänliikkeeltä koko paketti asennuksen kanssa:

Saako teiltä myös ovia?

Helaform valmistaa ja myy vain liukukiskojärjestelmiä, mutta itse ovia meiltä ei saa. Suurin osa rautakaupoista myy standardi liukuovia mm. sisä- ja väliovi käyttöön. Jos tarvitset ulko-ovia, erikoismittaisia / -materaalista tehtyjä ovia, Helaformilta löytyy yhteistyökumppaneita joita voimme suositella.

Myös Sisäliukuovioppaan lopusta löydät kattavan listauksen eri ovitoimittajista, jotka tarjoavat pelkkiä ovia tai vaikka koko pakettia asennuksen kanssa. Lataa opas.

Mitä osia tarvitaan liukuoveen?

Itse oven lisäksi liukuoveen tarvitaan liukukiskojärjestelmä, joka pitää sisällään liukukiskon, kiskokannattimet, pyörästöt, kiinnityslaipat, kiskopysäyttimet ja alaohjaimen, sekä tarvittaessa alaohjainkiskon. Tähän toki vaikuttaa pitkälti minkälaista liukuovea ollaan asentamassa ja minkälaiseen kohteeseen liukuovi tulee. Sisäliukuovissa erilaisilla kiinnityslaipoilla, peitelevyillä ja ovihidastimilla pystytään vaikuttamaan liukuoven ulkonäköön ja toiminnallisuuteen. Katso Tuoteratkaisut-sivulta valmiita kokonaisuuksia ja mitä osia ne pitävät sisällään.

Voiko yksityisasiakas tilata teiltä suoraan?

Yksityisasiakkaita palvelemme laajan jälleenmyyjäverkostomme kautta ympäri Suomea.

Miksi etsimääni tuotetta ei löydy lähimmältä jälleenmyyjältä?

Helaformilla on laaja jälleenmyyntiverkosto Suomessa. Kaikkia tuotteita ei silti välttämättä löydy jälleenmyyjän verkkokaupasta tai valikoimasta. Tässä tapauksessa tuotteet ovat usein tilaustuotteita, joten katso tuote (ja tuotekoodi) Helaformin sivuilta ja pyydä jälleenmyyjääsi tilaamaan se meiltä.

Kuinka pitkä toimitusaika teillä on?

Toimitusaika tuotteille on pääsääntöisesti 3-5 arkipäivää. Toimitusaika saattaa kuitenkin jossain tapauksissa muuttua meistä riippumattomista syistä.

Minkälainen takuu tuotteilla on?

Lue lisää takuuehdoistamme.

Kuinka teen reklamaation?

Mikäli tuotteessasi ilmenee takuunalainen vika tai toimituksessa on puutteita, tee ilmoitus reklamaatiosta lomakkeemme kautta.

Facebook LinkedIn Youtube Instagram Pinterest