RETRÖ helasarja

Suomalaisille maalaismaisemasta tuttu liukuovimekanismi, joka on nyt löytänyt tiensä sisustajien ja remontoijien sydämiin.  Tyylikäs RETRÖ – liukuoven helasarja, jota myös LADON OVI -järjestelmäksi kutsutaan on suunniteltu sisustajille ja remontoijille, jotka kaipaavat kotiinsa omaleimaista ja tyylikästä ratkaisua.

Ladon ovi -tyylinen kiskomekanismi kruunaa tyylikkään ovesi

Helaformin RETRÖ-setti tyylikkään ovesi kanssa luo kotiisi keskipisteen ja lisää näyttävyyttä.  Seinälle liukuva yläkantava liukuovi on myös täydellinen valinta ahtaisiin tiloihin, joissa perinteinen kääntyvä ovi voi olla jopa tiellä. RETRÖ ladonovisetti sisältää näyttävät pyörästöt ja tyylikkäät mattamustat osat, jotka toimivat niin olohuoneessa, makuhuoneessa kun missä vaan tilassa katseenvangitsijana.

SOFT CLOSET OVEN MOLEMMISSA PÄISSÄ

Paketti sisältää käyttömukavuutta ja turvallisuutta lisäävät soft close -ovihidastimet, sekä avaus-, että sulkemispäissä. Soft close -mekanismi hidastaa oven liikettä suljettaessa ja avattaessa, joka tekee käytöstä pehmeää ja lähes äänetöntä.


Soveltuu monentyyppisille oville kotiin tai vaikkapa mökille

”Rustiikkinen” RETRÖ soveltuu lähes kaikkiin 35-45 mm oviin mihin vain voit tehdä 10 mm reiät pyörästöjä varten. Oli sinulla sitten vaikka vanha ovi, jonka haluat tuunata ladon ovi (Barn door) -tyyliseksi tai ihan uusi moderni ovi, josta haluat luoda upean liukuoven vastaamaan kotisi sisustusta, RETRÖ mahdollistaa nämä kaikki. Joten käytä haluamaasi ovea ja luo unelmiesi sisustustyyli.

RETRÖ toimii mainiosti myös vaikkapa mökillä, jossa tilat ja huoneet ovat usein vielä pienempiä ja, joissa liukuovi tuo huomattavaa tilan säästöä. Ja kun ulkonäöltään rustiikkinen RETRÖ on jo valmiiksi omaleimainen niin se soveltuu mainiosti mökille, jossa tehdään monesti piristävän rohkeaa sisustusta.

Suositeltu:
– Max. ovipaino 80 kg (Ilman Soft closeja käytettäessä 150 kg)
– Oven max. leveys: 2 metrisen kiskon kanssa 1000 mm ja 2.4 metrisen kiskon kanssa 1200 mm.
– Oven vahvuus 35-45 mm


Lisätarvikkeet

Tarjoamme myös käteviä lisäosia, jotka mahdollistavat erilaisia asennusvaihtoehtoja tarpeittesi mukaan.

Tuplakiskokannattimet mahdollistaa kahden liukuoven liikkumisen rinnakkain oviaukossa. Tämä on kätevää mm. silloin kun haluat käyttää tuplaovia normaalia leveämmässä oviaukossa, mutta ovet eivät mahdu avautua täysin oviaukon viereen tai pitkälle kiskolle ei ole tilaa.

Liitoskappaleella voit yhdistää/jatkaa saumattomasti kiskoa mielesi mukaan. Tätä tapaa käytetään mm. silloin kun ison oviaukon tuplaovet halutaan kulkevan samalla kiskolla ja avautuvat täysin pois oviaukon edestä sivuille. Tällaiset liukuovet tuovat näyttävyyttä esimerkiksi olohuoneessa tilanjakajina. Huom! Ovi mahtuu liukua myös liitoskappaleen yli tarvittaessa.

Vetimiä mallistostamme löytyy kaksi erilaista; pintaan asentuva ja upotettava malli. Klassinen vedin RETRÖ asennetaan oven pintaan. Vetimestä saa tukevan otteen oven avaamiseen ja sulkemiseen. Tämä vedin ei mahdu kulkemaan oven ja seinän väliin. uppovedin RETRÖ mahtuu huolettomasti liukumaan oven ja seinän väliin. Vetimellä on kuitenkin riittävästi syvyyttä, jotta siitä saa tukevan otteen oven liikuttamiseen.

 

Lue lisää


Kätevä ja kompakti paketti, joka on helppo asentaa

RETRÖ -liukuoven helasarja on täydellinen asennuspaketti liukuovellesi, joka sisältää kiskon, tyylikkäät mattamustat pyörästökiskomekanismit, pysäyttimet, alaohjaimen, Soft closet, sekä kaikki tarvittavat ruuvit ja mutterit. Saatavana 2 m ja 2.4 m pituuksilla. Katso tarkemmat toimitussisällöt verkkokaupastamme.

Asennus ei vaadi välttämättä ammattilaisen apua, sillä muutamilla perustyökaluilla asentaminen onnistuu lähes keneltä vaan.


Pakkaus sisältää

Paketti sisältää:

 • Liukukisko
 • 5 / 6 x seinäkannatin (34 mm)
 • 5 / 6 x seinäkannatin (40 mm) (Mahdollistaa paksummankin oven käytön jalkalistan kanssa)
 • 2 x liukuoven pyörästö
 • 2 x Soft Close -ovihidastin
 • 2 x pysäytin
 • 2 x pompun esto
 • 2 x alaohjain
 • 2 x 3M teippi
 • asennusohje ja kiinnitysruuvit
 • HUOM! Sarja ei sisällä ovea.

 

Tilaa verkkokaupasta


Voit myös ostaa RETRÖ -liukuoven helasarjan koko Suomen kattavasta jälleenmyyntiverkostostamme.
Huom! Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarkista RETRÖN saatavuus lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Katso lähin jälleenmyyjäsi