SAGA 150 -seinäkannatin vaihtuu. Jatkossa SAGA 150 ja 300-sarjoilla sama kannatin.


Haluamme jatkuvasti kehittää omia tuotteitamme ja pyrimme yhtenäistämään tuotteitamme mahdollisuuksien mukaan. Molemmissa SAGA kiskoissa on pidetty samanlainen linjakas ja tyylikäs ulkonäkö. Yhtenä syynä tähän ratkaisuun on että se mahdollistaa mahdollisimman monen tuotteen yhteensopivuuden näiden kiskojen kanssa. Alusta asti samaa pysäytintä on voinut käyttää molempien kiskosarjojen kanssa ja nyt olemme yhdistäneet myös seinäkannattimen. Näin kiskoa ja pyörästöä vaihtamalla saa ratkaisun joko 150 kg tai 300 kg kantavuuteen asti.

Tämä jo SAGA 300 sarjasta tuttu seinäkannatin, on ulkonäöltään sirompi ja mataluutensa ansiosta se myös piiloutuu paremmin kiskon linjakkaaseen muotoiluun. SK-150/300/SAGA kannatin kestää jopa 300 kg kantavuuteen asti, joten voit aina käyttää samaa kannatinta on sinulla sitten kevyt tai raskas ovi.

Joskus voi olla että kaipaa kiskoon vähän väriä, jotta saa entisestään korostettua tyylikästä ovea. Me voimme tarvittaessa anodisoida kiskoa eri väreissä sinun projektisi mukaan. Eniten kiinnostusta on herättänyt musta anodisoitu kisko, johon myös saadaan yhdistettyä mustia anodisoituja kannattimia. Kysy lisää eri värivaihtoehdoista myynnistämme.

Haluatko tarjouksen mustaksi anodisoidusta Saga-kiskosta ja kannattimista?

Pyydä tarjous