SKANDI helasarja

Helasarja SKANDI on elegantti kiskojärjestelmä, joka sisältää ruostumattoman teräksen väriset osat ja jonka tyylikäs design sopii täydellisesti nykyaikaiseen sisustukseen. Helasarja sisältää softclose-mekanismit, jotka on integroitu kiskon sisään. Niiden ansiosta ovi aukeaa ja sulkeutuu rauhallisesti ja turvallisesti. Ovi liukuu seinän päällä vapauttaen lattianeliöitä muuhun käyttöön.

SKANDI luo erottuvan liukuoven kotiisi

Kun haluat näyttävää ja modernia sisustusta kotiisi, on SKANDI valintasi. Ruostumaton teräs ja tyylikäs design ovat elegantti valinta pohjoismaisen vaaleaan sisustusmakuun. Seinälle liukuva yläkantava liukuovi on myös täydellinen valinta ahtaisiin tiloihin, joissa perinteinen kääntyvä ovi voi olla jopa tiellä. Sarja sisältää tyylikkäät pyörästöt jotka liukuvat pyöreän RST-liukukiskon päällä.

SOFT CLOSE-OVIHIDASTIMET KISKON MOLEMMISSA PÄISSÄ

Sarja sisältää käyttömukavuutta ja turvallisuutta lisäävät soft close -ovihidastimet, sekä avaus-, että sulkemispäissä. Ne hidastavat oven liikettä suljettaessa ja avattaessa, joka tekee käytöstä pehmeää ja lähes äänetöntä. Soft close-ovihidastimet ovat valmiiksi integroitu liukukiskon sisään.


Saatavilla kaksi eri sarjaa

SKANDI helasarjasta on saatavana kaksi eri versiota:

Helasarja SKANDI puuovelle
——————————————–
Oven tekniset vaatimukset:
• Oven max. leveys: 1000 mm (2 m kiskolla) ja 1200 mm (2,4 m kiskolla)
• Oven max. paino: 80 kg (ilman Soft close-ovihidastimia 120 kg)
• Oven sallittu paksuus: 35-45 mm

 

Helasarja SKANDI lasiovelle
——————————————–
Lasin tekniset vaatimukset:
• Lasin max. leveys: 1000 mm (2 m kiskolla) ja 1200 mm (2,4 m kiskolla)
• Lasin max. paino: 80 kg (ilman Soft close-ovihidastimia 120 kg)
• Lasin sallittu paksuus: 8 mm, 10 mm tai 12 mm.

 


Lisätarvikkeet

Liitoskappaleella voit yhdistää/jatkaa saumattomasti kiskoa mielesi mukaan. Tätä tapaa käytetään mm. silloin kun isoon oviaukkoon halutaan tuplaovet, jotka avautuvat täysin pois oviaukon edestä sivuille. Tällaiset liukuovet tuovat näyttävyyttä esimerkiksi olohuoneessa tilanjakajina. Huom! Ovi mahtuu liukua myös liitoskappaleen yli.

Vetimiä mallistostamme löytyy kaksi erilaista; puuovelle ja lasiovelle. Puuoven vetimelle porataan sille sopiva reikä oveen, jonka läpi kierrepultti menee ja kiristetään vedin-kappaleet kiinni. Lasioven vedin puolestaan kiinnitetään vahvalla 3M-tarralla, joten lasiin ei tarvitse erikseen tehdä reikiä vedintä varten. Molemmat vetimet ovat siroja, jotka mahtuvat hyvin kulkemaan tarvittaessa myös seinän ja oven välissä.

 


Kätevä ja kompakti paketti, joka on helppo asentaa

SKANDI -helasarjaa myydään täydellisenä asennuspakettina liukuovellesi, joka sisältää kiskon, tyylikkäät pyörästöt, pysäyttimet, alaohjaimen, Soft closet, sekä kaikki tarvittavat ruuvit ja mutterit. Saatavana 2 m ja 2.4 m pituuksilla. Katso tarkemmat toimitussisällöt tuotteen omalta sivulta.

Asennus ei vaadi välttämättä ammattilaisen apua, sillä muutamilla perustyökaluilla asentaminen onnistuu lähes keneltä vaan. Lasiovea työstäessä (mm. reiät) suosittelemme kääntymään ammattilaisen puoleen.


Tilaa verkkokaupasta (PUUOVELLE)

Tilaa verkkokaupasta (LASIOVELLE)