Soft close-ovihidastin – Pieni osa, suuri merkitys

 

Liukuovien yleistyessä päivä päivältä enemmän, enään ei riitä, että se vain näyttää hyvältä ja sopii sisustukseen, vaan liukuoven tulee myös tuntua mukavalta ja turvalliselta käyttäjälleen. Juuri tämän vuoksi Soft close -ovihidastin halutaan liukuoviin entistä useammin. Me Helaformilla olemme kehitelleet vuosia täydellistä Soft closea, joka kestää käytössä, on helppo asentaa ja on kustannuksiltaan järkevä valinta. Ovihidastimen suosiosta kertoo jo se, että PELKÄSTÄÄN VIIME VUONNA TOIMITIMME YLI 10 000 SOFT CLOSE-OVIHIDASTINTA! Katso mitä kaikkia etuja Soft close-ovihidastin liukuoveen tuo!

 

LISÄÄ MUKAVUUTTA JA TURVALLISUUTTA LIUKUOVEN KÄYTTÖÖN

Suurin etu Soft close -ovihidastimessa on sen huolettomuus liukuovea käytettäessä. Voit vain vetäistä oven kiinni perässäsi ja antaa Soft closen tehdä loput puolestasi, rauhallisesti ja hiljaisesti. Koska hidastuksen ansiosta on enemmän aikaa ottaa sormet pois välistä, tulee hidastetusta liukuovesta myös turvallisempi niin lapsille kuin aikuisille. Soft close -mekanismi asentuu täysin kiskon sisään, sitä voidaan käyttää sekä seinän päälle, että seinän sisään (pocket door) menevässä liukuovessa.

 

PIDENTÄÄ LIUKUOVEN KÄYTTÖIKÄÄ

Soft closen tuoma vaimennus oven liikkeeseen pidentää huomattavasti oven ja liukukiskojärjestelmän käyttöikää vähentäen samalla rasitusta myös liukuoven ympäröimissä rakenteissa.

 

VAIN PIENI LISÄKUSTANNUS KOKONAISUUTEEN

Soft close -ovihidastinta on ajateltu aiemmin kalliina lisäkustannuksena, mutta itseasiassa Soft close -mekanismi tuo vain muutaman kympin lisäkustannuksen kokonaisuuteen.

 

SAATAVANA JOPA 100 KG PAINOISILLE OVILLE

Helaformilta löytyy valikoimasta kaksi eri Soft close-ovihidastinta. Eniten käytetty ”Sininen” Soft close on tarkoitettu max. 75 kg painaville oville ja vähän jäykemmällä jousella varusteltu ”musta” Soft close pystyy hidastamaan sulavasti jopa 100 kg painavan oven.

 

ASENNUS ON NOPEAA JA ONNISTUU MYÖS JÄLKIKÄTEEN

Koska Soft close korvaa yhden liukuoven pyörästön, se ei vie kuin pinnin ruuvaamisen verran ylimääräistä aikaa. Se on lisäksi mahdollista asentaa myös jälkikäteen esimerkiksi liittämällä Soft close -rungon olemassa olevaan pyörästöön.

 

 

Setit joissa vakiona Soft close-ovihidastin:

           

 

DWG- ja PDF-kokoonpanokuvia suunnittelun avuksi:

 

PYYDÄ TARJOUS