Tuotekehitystiimimme on viime aikoina tehnyt ahkerasti töitä parantaakseen erittäin raskaille liukuoville tarkoitettua 2000-sarjaamme, jotta se vastaisi entistä paremmin asiakkaidemme ja alan tarpeita laadusta tinkimättä. Tuloksena olemme nyt päivittäneet valikoimaamme ja varastoon on saapunut 2000-sarjan päivitettyjä tuotteita. Pienillä, mutta merkittävillä muutoksilla olemme luoneet erinomaisen liukukiskojärjestelmän suurien ja raskaiden liukuovien tarpeisiin.

 

KOMPAKTIMPI KOKO

Tärkeänä lähtökohtana tuotekehityksessä oli, että kiskoa voitiin pienentää säilyttäen silti sen kantokyky. Tämän ansiosta muutimme kiskon kokoa sekä korkeus- että leveyssuunnassa, mikä merkitsee, että kisko vie asennuspaikassa vähemmän tilaa ja mahtuu myös helpommin paikkoihin, joissa asennuspinta-alaa on rajoitetusti. Pyörästön runkoa kavennettiin ja samalla ohjauslaakeria suurennettiin, jolla varmistetaan pyörästön suora ja vakaa liukuminen entistä paremmin

 

UUSI SEINÄKANNATIN

Sarjaan lisätty säädettävä seinäkannatin mahdollistaa kiskon etäisyyden säädön seinästä, jolloin seinän ja oven välistä rakoa voidaan määrittää helpommin riippuen minkä paksuista ovea käytetään. Korkeussäätö kannattimessa puolestaan mahdollistaa kiskolinjan korkeuden helpomman ja monipuolisemman säädön. Muutoksena myös vanhaan kannattimeen, jossa pultti oli irtonainen, uudessa pultti on hitsattu kiinni kannatinrunkoon.

EDULLISEMPI HINTA

Materiaalin vähentyminen on johtanut kustannushintojen pienenemiseen, mikä puolestaan tarjoaa asiakkaillemme houkuttelevan ja kilpailukykyisen hinnoittelun.

 

TUOTTEET

Katso uudistetut tuotteet tuotekorteilta ja lataa itsellesi päivittyneet PDF- ja DWG-kuvat. Huom! Uuden seinäkannattimen tuotekortti päivittyy sivuille myös pian.

 

 

2000 sarjan tuotteet saatavilla varastosta heti!

Pyydä tarjous projektiisi