Uudistuksia 75-sarjan helasarjoihin 1.10.2019 alkaen

Meillä on ilo kertoa, että helasarjamme saavat hienoja tuotepäivityksiä. Asiakkaidemme tarpeita ja ehdotuksia kuunnellen olemme kehitelleet parannuksia, jotka lisäävät käyttömukavuutta ja huolettomuutta liukuoven käyttöön, sekä kustannustehokkuutta valmistukseen, joka tarkoittaa että pystymme tarjoamaan helasarjoja asiakkaillemme entistä paremmin hinnoin. Alamme toimittamaan näitä uudistuneita helasarjoja 1.10. alkaen:


Liukuoven helasarja kiskolla 75 Flow

UUSI SOFTCLOSE JA VAIMENTAVA PYSÄYTIN

Suurimman muutoksen kokee 75 Flow helasarja, joka saa uuden parannellun SOFT CLOSEn suunniteltu täydelliseksi juuri tämän painoluokan sisäoville sulkien oven pehmeästi ja äänettömästi.

Tämän lisäksi vanha pysäytin saa väistyä uuden edistyksellisen vaimentavan pysäyttimen; SOFT STOPin tieltä. Yleensä avauspäähän asennettava Soft stop ottaa oven vaimennetusti vastaan pysäyttäen sen ja tarraamalla kiinni pyörästöstä niin ettei ovi pääse pompahtamaan takaisin niinkuin useimmat pysäyttimet tekevät. Tämäkin ominaisuus tekee liukuoven käytöstä entistä huolettomampaa.

Näiden uudistusten myötä Helasarja kiskolla 75 Flow:n kantavuus muuttuu 75 kiloon. Edelleen valikoimasta löytyy myös Soft close 100 kg kantavuuteen asti käytettäväksi Flow-sarjan kanssa.


Liukuoven helasarja kiskolla 75 Junior

UUSI PYSÄYTIN

Flow:n pikkuveli 75 Junior saa uuden pysäyttimen vanhan KP-75/100 tilalle. Uuden pysäyttimen merkittävä etu on siinä, että vanhasta pysäyttimestä ruuvi ja laatta jäivät näkyviin liukukiskon ulkopuolelle kun taas uusi pysäytin asentuu täysin liukukiskon sisään piiloon.

 

 


Helasarja 765 ja tarvikesarja LH 775

UUSI PYSÄYTIN

Sekä 765, että säädettävillä laipoilla varustettu tarvikesarja LH 775 saavat vanhan KP-75/100 tilalle myös uuden täysin piiloon asentuvan pysäyttimen.


Oletko jo tutustunut koko helasarjavalikoimaamme?

KAIKKI HELASARJAT