Uusi raskassarjalainen on lanseerattu – Sarja 900

Helaform kehitti 900 SARJAN liukukiskojärjestelmän muutama vuosi sitten suurelle eurooppalaiselle palo-ovivalmistajalle. Siitä lähtien sarja on herättänyt runsaasti kiinnostusta myös monilta muilta asiakkailta. Nyt viimeisimpien tuotekehitys- ja testausvaiheiden jälkeen olemme iloisia ilmoittaessamme, että 900 sarja on nyt osa vakiovalikoimaamme.

Tässä 900 sarjan ominaisuuksia:

KANTAVUUS 900 KG

Sarja täyttää 500- ja 2000-sarjojen väliin jäävän tarpeen. Kun projektisi vaatii enemmän kuin 500 kg kantavuutta, mutta 2000 kg on ylimitoitettua, sarja 900 tarjoaa täydellisen ratkaisun 900 kg kantavuudellaan.

 

SÄÄDETTÄVÄ SEINÄKANNATIN

Sarjasta löytyy myös säädettävä seinäkannatin, joka mahdollistaa kiskon etäisyyden säädön seinästä. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun käytössäsi on eri paksuisia ovia, sillä voit mukauttaa seinän ja oven välistä rakoa tarpeidesi mukaan. Korkeussäätö kannattimessa mahdollistaa kiskolinjan korkeuden helpon ja monipuolisen säädön. Ovivahvuus max. 180 mm.

 

LAADUKKAAT OSAT

Kaikki 900 sarjan osat ovat taattua Helaformin laatua yksityiskohtia myöden. Sarjassa käytetään vahvaa C-profiili muotoista liukukiskoa, jota tukevat kestävät säädettävät seinäkannattimet tai kattokannattimet. MPS-mallisen pyörästön rakenne yhdistettynä laadukkaisiin kuulalaakereihin takaa sulavan ja vakaan liikkeen. Tukeva pysäytin pysäyttää liukuoven pyörästön liikkeen ja pitää pyörästön kiskon sisällä. Liitoskappaleella voidaan jatkaa/yhdistää kiskoja. Alaohjaukseen käytetään 300/500 ja 2000 sarjojen alaohjaimia.

TUOTTEET
Katso komponenttikohtaisesti tiedot tuotesivuilta. Sivulta voit myös ladata itsellesi tuotekohtaiset PDF- ja DWG-kuvat.

               

               

ESITE JA KOKOONPANOKUVAT

     

 

MONIPUOLISUUS

Sarja 900 soveltuu lähes kaikkiin raskaisiin liukuovitarpeisiin joiden yleisimpiä käyttökohteita ovat:

  • Hallit
  • Logistiikkakeskukset
  • Kylmävarastot
  • Tuotantolaitokset
  • Logistiikkaterminaalit
  • Lentokenttähangaarit
  • Jätehuoltolaitokset
  • Laivatelakat
  • Voimalaitokset

Näiden lisäksi soveltuu hyvin myös esimerkiksi erilaisiin kuljetinratajärjestelmiin.

 

Kysy tarjousta nyt. Tuotteita saatavilla heti varastosta!

 

KYSY TARJOUS