Jätkäsaaren jalkapallokenttä, Helsinki

Yläkantava liukuportti on oiva ratkaisu kun portilta vaaditaan korkeutta tai vaikka erikois leveyttä

Tuusulalainen Teknoinfra Oy on yli 20 vuoden kokemuksella valmistanut tuhansiin kohteisiin aitoja ja portteja. Jätkäsaaren jalkapallokentän aitaan Teknoinfra toteutti liukuportit Helaformin 300-sarjan teräskiskolla.

Liukuportteja asennettiin yhteensä 8 kpl neljään aukkoon. Yhteen aukkoon tuli 2 kpl n. 2 metrisiä portteja, jotka avautuvat vastakkaisiin suuntiin aukon sivuille. Liukuportit valmistettiin pursotetuista alumiiniprofiileista, joten ne ovat vankkarakenteisia, toimintavarmoja ja kestäviä. Vinotuet varmistavat porttien jäykkyyden. Portit myös maalattiin vastaamaan aidan muuta väritystä.

Helaformin 300-sarjan kiskoa meni yhteensä n. 32 metriä. Kiskon kiinnitykseen käytettiin KK-300/500 ja KKL-300/500 kannattimia, jotka hitsattiin sivusta kiinni vaakapalkkiin. Pyörästöinä käytettiin MP-300/500-pyörästöjä, jonka 200 mm pultti vedettiin portin rungon yläpalkista läpi. Alaohjaimiksi valittiin AO-24, 40 mm laakerilla ja pitkillä AORA-22/P alaohjainraudoilla.

Yläkantava liukuportti on oiva ratkaisu kun portilta vaaditaan korkeutta tai vaikka erikois leveyttä. Portit ovat käsikäyttöisiä ja kestävät hyvin kulutusta vuodesta toiseen.

 

Sarja: 300/500

Ovivalmistaja: Teknoinfra Oy

Pyydä tarjous

Jätä meille tarjouspyyntö haluamastasi ratkaisusta, niin teemme tarjouksen.

Jätä meille tarjouspyyntö

Jälleenmyyjät

Helaform tuotteita on saatavilla ympäri Suomea, löydä lähin jälleenmyyjäsi karttapalvelustamme.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Tässä referenssissä käytetyt tuotteet

Samankaltaisia ratkaisuja