Omakotitalo, Kerava

Synkronoidusti avautuvilla pariliukuovilla luotiin ylellisyyttä ja käytännöllisyyttä tähän upeaan omakotitaloon

Tähän hulppeaan kivitaloon Keravalla halutiin makuuhuoneen, ison pukuhuoneen ja kylpyhuoneen väliin oviratkaisut, joilla saadaan eroteltua tilat toisistaan, mutta avarasti ja valoisasti. Liukuovet olivat paras ratkaisu, sillä 1200 mm oviaukot pidetään usein auki, jolloin ovet eivät saa olla tiellä arjen elämässä, mutta aina tarvittaessa ne pitää saada sulkea yksityisyyden ja äänen eristämisen vuoksi.

Liukukiskojärjestelmiltä vaadittiin laadukkuutta ja talon muun sisustusratkaisuiden mukaisesti tyylikästä yhtenäisyyttä, joten SAGA-sarja mustaksi anodisoiduilla osilla valittiin tähän kohteeseen. Kodin asukkaat halusivat pariliukuovet molempiin oviaukkoihin, jotka luovat ylellisyyden tunnetta tiloihin kuljettaessa. Mutta myös käytännön toteutus oli mahdollista vain pariovilla, sillä oviaukkojen molemmin puolin oli tilaa vain yhden 600 mm oven liukua seinälle. Samoin liukuovien haluttiin avautuvan samanaikaisesti vain yhtä ovea liikuttamalla, joten järjestelmään lisätiin SAGA Syncro-ominaisuus, joka tämän mahdollisti. Lisäksi Soft close-ovihidastimet tulivat liukuovien sulkeutumis- sekä avautumispäihin tehden käytöstä pehmeää ja vaivatonta.

Upeat ovet kiskojärjestelmiin tulivat Suomen lasitehdas Oy:ltä. Kaikki ovet toteutettiin mustilla alumiinikehyksillä, joista toisiin parioviin tuli kirkaat lasit ja toisiin peililasit. Ovien mustat kehykset sopivat loistavasti yhteen mustien SAGA-kiskojen kanssa.

Sarja: SAGA 150

Ovivalmistaja: Suomen lasitehdas Oy

Pyydä tarjous

Jätä meille tarjouspyyntö haluamastasi ratkaisusta, niin teemme tarjouksen.

Jätä meille tarjouspyyntö

Jälleenmyyjät

Helaform tuotteita on saatavilla ympäri Suomea, löydä lähin jälleenmyyjäsi karttapalvelustamme.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Tässä referenssissä käytetyt tuotteet