Omakotitalo, Keski-Pohjanmaa

Uniikki puuliukuovi toi ratkaisun leveään oviaukkoon

Tähän asiakkaan omakotitaloon toteutettiin upea liukuovi olohuoneen ja ”pianohuoneen” väliin tilanjakajaksi. Oviaukko oli standardiaukkoa leveämpi, joten liukuovi oli luonnollinen valinta tässä kohteessa. Suunnitelmat, ovilehden ja asennuksen asiakas toteutti itse ja liukuovilaitteina käytettiin Helaformin 75 Flow-liukukiskojärjestelmää. Tyylikäs ja uniikki rimoitettu puuovi tuo kaivattua levollisuutta tilaan, jossa muuten on paljon lasipintaa.

Kiskojärjestelmän Flow-kisko maalattiin asiakkaan pyynnöstä valkoiseksi. Liukukiskon molempiin, sekä sulkeutumis-, että avautumispäihin asennettiin Soft close-ovihidastimet tuomaan käyttömukavuutta ja turvallisuutta liukuoven arkipäiväiseen käyttöön. Siinä samalla Soft close tuo kestävyyttä koko liukuovelle, sillä tämä normaalia painavampi ovi rasittaisi myös rakenteita pysähtyessään ilman vaimenninta.

Liukuoven myötä tilat voidaan nyt joko erottaa tai yhdistää avoimeksi kokonaisuudeksi ja upea liukuovi valkoisella kiskolla toimii sisustuselementtinä itsessään.

Sarja: 75 FLOW

Pyydä tarjous

Jätä meille tarjouspyyntö haluamastasi ratkaisusta, niin teemme tarjouksen.

Jätä meille tarjouspyyntö

Jälleenmyyjät

Helaform tuotteita on saatavilla ympäri Suomea, löydä lähin jälleenmyyjäsi karttapalvelustamme.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Tässä referenssissä käytetyt tuotteet

Samankaltaisia referenssejä

Samankaltaisia ratkaisuja