Omakotitalo, Vantaa

Liukuovet tekivät tämän kodin käytön huolettomaksi tilaa säästäen.

Tähän 4-henkisen perheen omakotitaloon toteutettiin jopa viisi seinän sisään liukuvaa liukuovea (pocket door). Tässä kodissa kaikki hukkaneliöt haluttiin minimoida ja samalla tuoda sisustuksellista kontrastia perinteisten saranaovien sijasta. Ovet olivat vakio 9×21-kokoisia ja niitä tuli makuuhuoneiden ja kodinhoitohuoneen oviksi. Liukuoven kehikot ja mäntyviiluiset ovilehdet, sekä puukehyksinen lasiliukuovi tulivat Joroisten taiteovelta ja liukuovijärjestelmänä käytettiin Helaformin 75 Flow-liukukiskojärjestelmää. Näillä liukuovilla kodissa saatiin kaikki neliöt hyötykäyttöön ja koska sisäovia pidetään useasti auki asennossa, ne eivät silti ole asukkaiden tiellä kodin arjessa.

Liukukiskon molempiin, sekä sulkeutumis-, että avautumispäihin asennettiin Soft close-ovihidastimet tuomaan käyttömukavuutta ja turvallisuutta liukuoven arkipäiväiseen käyttöön. Siinä samalla Soft close tuo kestävyyttä koko liukuovelle, sillä tämä normaalia painavampi ovi rasittaisi myös rakenteita pysähtyessään ilman vaimenninta.

Mäntyviiluiset ovilehdet tuovat mukavaa kontrastia valkoisiin seiniin ja koska talo muuten on mäntypuusta rakennettu hirsitalo, ne myös myötäilevät upeasti hirsitalon tunnelmaa kodissa.

 

 

Sarja: 75 FLOW

Ovivalmistaja: Joroisten taiteovi

Pyydä tarjous

Jätä meille tarjouspyyntö haluamastasi ratkaisusta, niin teemme tarjouksen.

Jätä meille tarjouspyyntö

Jälleenmyyjät

Helaform tuotteita on saatavilla ympäri Suomea, löydä lähin jälleenmyyjäsi karttapalvelustamme.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Tässä referenssissä käytetyt tuotteet

Samankaltaisia referenssejä

Samankaltaisia ratkaisuja