Talo Duplio, Tuusulan asuntomessualue

Seinän päälle menevä liukuovi luo upean kiintopisteen koko tilaan

Tähän upeaan Lammin kivitalojen toteuttamaan paritalon puolikkaaseen Joroisten taiteovi toteutti tyylikkään liukuoven SAGA-liukukiskojärjelmällä.
Yläkerran WC:n ovi olisi perinteisellä saranaovella avautumassa juuri keskelle porraskäytävää tukkien kulkureitin, joten liukuovi oli täydellinen ratkaisu tähän. Seinän sisään meneviä liukuovia (pocket door) ei haluttu toteuttaa, sillä harkkoväliseinää ei haluttu vaihtaa onttoon väliseinään, joten kodin asukkaat päättivät etteivät edes yritä piilottaa mitään seinään sisään vaan nimenomaan tuodaan hieno viilutettu ovi esiin, joka sopii hyvin yhteen kodin muihin oviin.

SAGA-kisko ja kannattimet on mustaksi anodisoitu ja liukuoven sulkeutumispäässä on tyylikäs karmi samasta viilutetusta materiaalista kuin liukuovi, johon oven lukitus saatiin hienosti toteutettua.

”Meidän liukuovessa on tyylikäs Helaformin SAGA -kisko, jota pitkin ovi liukuu nätisti seinän päällä. En koskaan aiemmin ajatellut, että liukuovikisko voisi olla kaunis, mutta näköjään voi! Lisäksi Soft Close -mekanismi tekee oven käytöstä todella miellyttävän.” –Kodin asukas.

Talo Duplio on Tuusulan asuntomessuilla 2020 kohteena no. 27.

Sarja: SAGA 150

Pyydä tarjous

Jätä meille tarjouspyyntö haluamastasi ratkaisusta, niin teemme tarjouksen.

Jätä meille tarjouspyyntö

Jälleenmyyjät

Helaform tuotteita on saatavilla ympäri Suomea, löydä lähin jälleenmyyjäsi karttapalvelustamme.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Tässä referenssissä käytetyt tuotteet