Koivukylän hirsipäiväkoti, Vantaa

Vantaalle nousi Suomen ensimmäinen hiilinegatiivinen hirsipäiväkoti. Helaformilla oli kunnia olla mukana tässä projektissa.

Koivukylän päiväkoti on Suomen suurin hirsirakenteinen päiväkoti, kokonaisalaltaan noin 2500 neliömetriä. Kaksikerroksiseen, massiivihirrestä rakennettuun päiväkotiin asettuu enintään 228 lasta. Materiaalien lisäksi rakennuksessa erityistä ovat siinä käytetyt energiaratkaisut: päiväkoti lämpenee maalämmöllä ja sen katolla on aurinkopaneeleja. Kuten monissa muissakin päiväkodeissa myös Koivukylän päiväkotiin valittiin useita liukuovia, jotta kaikki neliöt voidaan hyötykäyttää ja tilojen muunneltavuus on helppoa. Osassa tiloista ovet ovat auki pääosin suurimman osan päivästä, jolloin liukuovi on paras ratkaisu kun se ei ole tiellä eikä myöskään vie tilaa auki ollessaan. Hankkeen tilaajana oli Vantaan kaupunki ja urakoitsijana toimi Rakennus Future Oy.

Helaform toimitti uuteen päiväkotiin 23 kappaletta Peitelevysarja 75 Flow-liukuovijärjestelmää, joita asennettiin WC/KH-tiloihin, taukotiloihin, sekä liikuntasalin väline-varastoihin. Korsu Ovien toimittamat valkoiset ovilehdet yhdessä valkoisien peitelevyjen kanssa muodostavat tyylikkään liukuovikokonaisuuden.

Useissa päiväkodeissa liukuoviin asennetaan myös Soft close-ovihidastimet, jotka tekevät liukuoven käytöstä huoletonta ja suojaavat pienten lasten sormia jäämästä sulkeutuvien ovien väliin.

Sarja: 75 FLOW

Ovivalmistaja: Korsu Ovet Oy

Pyydä tarjous

Jätä meille tarjouspyyntö haluamastasi ratkaisusta, niin teemme tarjouksen.

Jätä meille tarjouspyyntö

Jälleenmyyjät

Helaform tuotteita on saatavilla ympäri Suomea, löydä lähin jälleenmyyjäsi karttapalvelustamme.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Tässä referenssissä käytetyt tuotteet