Talo Bunkkeri, Tuusulan asuntomessualue

Liukuovet toteutettiin mustalla SAGA-liukukiskojärjestelmällä ja pitkällä kiskolinjalla.

Tuusulan asuntomessualueelle rakentui Reetta ja Juha Laukkasen townhouse Talo Bunkkeri. Laukkasten koti on kapearunkoinen kaksikerroksinen omakotitalo. Talon leveys oli vain 6,5 metriä, joka vaikutti vahvasti myös siihen miten ovivalintoja tehtiin talon kapeisiin tiloihin. ”Bunkkerimaisessa” alakerrassa on perheen makuuhuoneet, saunatilat ja eteistilat. Yläkertaan johtava portaikko tuo näyttävyyttä tilaan, mutta se myös ottaa puolet käytävätilasta. Joten rajallisen tilan takiakin liukuovet ovat fiksu valinta alakertaan. Ne mahdollistavat sen, että ovet voivat olla auki vaikka koko ajan, eivätkä silti vie yhtään lattiatilaa käytävältä, eivätkä myöskään ole asukkaiden tiellä kodissa kulkiessa.

Laukkasten kodissa erityisen hienon yksityiskohdan tekee sen, että mustaa SAGA-kiskoa asennettiin yhtenäisenä pitkänä kiskolinjastona joka kulkee ovien päällä koko seinien matkan. Tämä ratkaisu oli upean näköinen ja yhdistyi hienosti alakerran muihin mustiin elementteihin kuten portaikon ”kalteri” seinämään.

Kaikki liukuovet on myös varustettu Soft close-ovihidastimilla, jotka asentuvat huomaamattomasti SAGA-kiskon sisään. Nämä Soft closet tuovat paljon käyttömukavuutta ovien käyttöön ja turvallisuutta ettei perheen pienimmänkään sormet jää oven väliin.

Sarja: SAGA 150

Ovivalmistaja: Joroisten taiteovi

Pyydä tarjous

Jätä meille tarjouspyyntö haluamastasi ratkaisusta, niin teemme tarjouksen.

Jätä meille tarjouspyyntö

Jälleenmyyjät

Helaform tuotteita on saatavilla ympäri Suomea, löydä lähin jälleenmyyjäsi karttapalvelustamme.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Tässä referenssissä käytetyt tuotteet